Guangxi Ligong Machinery Co.,Ltd

  • Κίνα Guangxi Ligong Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangxi Ligong Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangxi Ligong Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangxi Ligong Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangxi Ligong Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες LIUGONG, SDLG, XCMG, XGMA, SHANTUI, SEM, KOMATSU, ΓΆΤΑ, Doosan
Αριθμός Υπαλλήλων 20~30
Ετήσιες πωλήσεις 7000000-8000000
Ιδρύθηκε Έτος 2017
Εξαγωγή pc < 10%

Εισαγωγή

LGMC (Co., ΕΠΕ μηχανημάτων Guangxi Ligong), είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται όχι μόνο σε μηχανήματα κατασκευής αλλά και περισσότερα από 2.000.000 μέρη μηχανημάτων (συμπεριλαμβανομένου LIUGONG, SDLG, XCMG, XGMA, SHANTUI, των SEM, KOMATSU, ΓΆΤΑ, Doosan και ούτω καθεξής), που έχει όλη την εφαρμοσμένη μηχανική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη βιομηχανία κατασκευής, τη Οικοδομική Βιομηχανία, τη γενική βιομηχανία, και ακόμη και τη γεωργία. Εκείνες οι μηχανές έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως παντού με τις πολλαπλάσιες λειτουργίες. Η εστίαση LGMC στα βαριά μηχανήματα επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη των μικρών μηχανημάτων και κερδίζει τη μεγάλη δημοτικότητα στις αγορές. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα των οποίων θέλετε.
Έχοντας ένα μεγάλο πλεονέκτημα της θέσης, LGMC βρίσκεται σε Liuzhou, μια πόλη που έχει τις εκτενείς συνδέσεις ραγών με το υπόλοιπο της Κίνας, και είναι το σπίτι της επιχείρησης LiuGong, η σημαντικότερη βιομηχανική βάση της επαρχίας Guangxi. Σύμφωνα με την αρχή «της τιμιότητας, υψηλή - η ποιότητα, η αξιοπιστία, και η αποτελεσματικότητα», LGMC έχουν κερδίσει τη μεγάλη αναγνώριση στην αγορά ακριβώς σε μερικά έτη και την κερδισμένη υποστήριξη από σημαντικούς εσωτερικούς κατασκευαστές και εμπορικές οργανώσεις. LGMC κατέλαβε την αγορά που στηρίζονται στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων, και την καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων και εξήγαγε στη Νότια Ασία, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Αφρική, τη Νότια Αμερική, τη μέση ανατολή, την Ανατολική Ευρώπη, και άλλες περιοχές.
24 ώρες η στάση 7 ημερών κοντά με μια επαγγελματική πωλώντας ομάδα, λύνει όλα τα είδη προβλημάτων εγκαίρως, και παρέχει τα εξειδικευμένα σχόλια στις ερωτήσεις σας. Πάντα έτοιμος να σας καλωσορίσει και να βοηθήσει να έχει μια μεγάλη εμπειρία συνεργασίας.

Ιστορία

Το 2017, LGMC ήταν οργάνωση στην πόλη Liuzhou.

 

Το 2017, το τμήμα πωλήσεών μας, τμήμα αποθηκών εμπορευμάτων, αγοράζοντας τμήμα καθιερώθηκε, και πραγματοποιούμε τα καθήκοντά μας και γινόμαστε όλο και περισσότερο επαγγελματικοί.

 

Το 2017, LGMC συμμετείχε το 2017 έκθεση μηχανημάτων κατασκευής του Πεκίνου.

 

Το 2018, ο μίνι εκσκαφέας, ο μίνι φορτωτής ροδών, ο μίνι οδικός κύλινδρος, το γκρέιντερ μηχανών, η μηχανή, η μετάδοση και τα ανταλλακτικά για όλα τα μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικής, κ.λπ., γίνονται τα κύρια προϊόντα μας.

 

Το 2018, LGMC συμμετείχε το 2018 έκθεση της Σαγκάη Bauma και έκθεση 2018 Βραζιλία M&T EXPO.

 

Το 2019, LGMC συμμετείχε στη Γερμανία Bauma το 2019 ΜΌΝΑΧΟ.

Υπηρεσία

Η επιχείρησή μας έχει γίνει σύγχρονη επιχείρηση με την ανεξάρτητη δυνατότητα έρευνας και σχεδίου και τη σημαντική ανταγωνιστικότητα αγοράς.

Δεδομένου ότι καθιερώθηκε το 2017, έχουν υπάρξει περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές που έχουν εξαγάγει μέχρι στιγμής. Η επιχείρησή μας έχει την επαγγελματική τεχνική ομάδα, το πλήρες σύστημα αριθμού μερών, και την ισχυρή βιβλιοθήκη συστημάτων εικόνων για να παρέχει στους πελάτες τα ακριβή και προϊόντα υψηλών σημείων. Για να βοηθήσει τους πελάτες να λύσουν τα προβλήματα, η επιχείρησή μας χρησιμεύει κάθε πελάτη με σκοπό «δημιουργεί τη αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση.» Και έχουμε μια περιεκτική υπηρεσία μεταπωλήσεων.

 

Για τα ανταλλακτικά: Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να συναντήσουμε το χρόνο παράδοσης του πελάτη. Πριν από την παράδοση, πρέπει να ελέγξουμε τον αριθμό μερών και τις εικόνες των προϊόντων για να σιγουρευτούμε ένα προς ένα ότι οι πελάτες μπορούν να λάβουν τα αγαθά υψηλής ποιότητας και σωστός-ποσότητας.

Η ομάδα μας

LGMC έχει μια υψηλής ποιότητας Ομάδα Διοίκησης πυρήνων και μια πεπειραμένη τεχνική ομάδα. Από την καθιέρωση, η επιχείρησή μας παίρνει την ανάπτυξη των διεθνών ταλέντων ως πρότυπα, και έχει τα άριστα πλεονεκτήματα πλατφορμών για να ενώσει μια ομάδα επιχείρησης elites. Οι προσπάθειές τους έχουν κάνει την επιχείρηση να αναπτυχθεί γρήγορα και συνεχώς η βελτίωση επιπέδων των διεθνών επαγγελματικών μηχανικών μερών άφησε την εμπιστοσύνη πελατών και επιλέγει την άριστη ομάδα μας.

Αφήστε ένα μήνυμα